Service

Auto Strijder zorgt ervoor dat u zorgeloos onderweg bent. Zo verzorgen we graag het onderhoud en repareren we uw voertuig wanneer nodig. U kunt bij ons terecht bij onderhoud aan en/of reparatie van personenwagens en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. Doordat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service kunnen wij iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto

BCS logo.jpeg

Onze werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Met onze professionele apparatuur kunnen wij tevens uw auto uitlezen en voorzien van de nieuwste software.

Werkplaats Auto Strijder

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Wij hebben dan ook geen geheimen en kunnen u precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Vervangend vervoer
Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een huurauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast kunt u in de regio van Zandvoort gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Burg. v. Alphenstraat 102 in Zandvoort.