Bel direct: 0235714565 
  • Autostrijder Voorraad


APK keuring voor alle merken (benzine en Diesel),

WIst u dat u online een afspraak kan maken voor APK? Zo kunt U de afspraak plannen wanneer het u uit komt.

Klik hier voor het maken van een afspraak ->

Omdat wij 7 bruggen tot onze beschikking hebben kunt U altijd snel terecht!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Auto Strijder is een RDW-erkend APK bedrijf waar u een afspraak kunt maken voor een APK. Onze APK-keurmeester zal dan uw voertuig keuren. Wanneer en hoe vaak uw auto naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof.

Personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s Brandstof?  Wanneer keuren?

Datum eerste toelating na
01-01-2005

Benzine en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar
  Diesel Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Datum eerste toelating vóór
01-01-2005
Alle   Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Voertuig 30 jaar of ouder Alle Eens per 2 jaar
Datum eerste toelating vóór
01-01-1960
  Geen APK-plicht 

Auto Strijder denkt graag met u mee: u kunt erop rekenen dat u als klant ruim op tijd een APK-herinnering ontvangt. Vervolgens bekommeren wij ons over het gehele keuringsproces. Mocht er onverhoopt een defect worden geconstateerd, heeft Auto Strijder de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen. Het voordeel voor u: een snellere keuring.

De APK is een moment opname en geeft geen garantie dat uw Vokswagen de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw Volkswagen blijven dus belangrijk, en wanneer u een APK combineert met een grote beurt is de APK voor u als Volkswagen Inclusief kaarthouder gratis! Bent u nog geen Volkswagen Inclusief kaarthouder? Vraag deze dan hier aan. Zo bent u dan in één keer klaar én profiteert van een ruime korting.Zeer waarschijnlijk zal het u wel zijn opgevallen dat de prijs voor een APK nogal kan verschillen per dealer of universele garage. Bij Auto Strijder werken wij met all-in prijzen. Bij een universele garage zijn de gecommuniceerde prijzen vaak exclusief bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld de roetmeting bij dieselauto's. Hierdoor is Auto Strijder de goedkoopste van Nederland!

Naast het grote voordeel dat u bij Auto Strijder ontvangt als Volkswagen Inclusief kaarthouder ontvangen alle klanten bij Auto Strijder naast de fabrieksgarantie maar liefst 24 maanden garantie op onderdelen en verrichtte werkzaamheden. Ter vergelijking; bij een universele garage blijft u ook de fabrieksgarantie behouden, echter zitten er vaak flink wat haken en ogen aan de overige garantie.

Wanneer uw Volkswagen gekeurd dient te worden, kunt u daarnaast ook nog eens gebruikmaken van de haal- en brengservice of vervangend vervoer.

Heeft u een lease auto ook dan kunt u bij ons terecht voor APK en of onderhoud van uw auto.


APK keuring ook voor uw bedrijfswagens zoals: Transporter, Transit, Vito etc.


APK Zandvoort voor: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, Subaru, Opel, Peugot, Renault, Ford, Fiat, Nissan, Toyota, Kia, Mitsubitshi. Citroen, Chevrolet, Chrysler, Daihatsu, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Lancia, Land Rover, Range Rover, Lexus, Mazda, Mini, Smart, Peugot, Porsche, Volvo, Saab, Jeep, Alfa Romeo